Rólunk

Ismerj meg minket, a konyhát ahol készülnek a finomságok és a csapatot akik készítik!

Az ICE CAKE – Tortás Cukrász Kft. szakembergárdája már a jogelőd Tortás Kft. 1994-es megalapítása óta dolgozik együtt. A közel 30 év alatt végzett folyamatos minőségfejlesztésnek és választékbővítésnek köszönhetően minden, a cukrász szakmában jelentkező viszonteladói igényt maximálisan ki tudunk elégíteni.

Ezt jelzi, hogy a Kaiser’s Supermarketek 1994-es magyarországi megjelenése óta, illetve azok SPAR által történt átvételét követően is a kiskereskedelmi lánc  cukrásztermék szállítói vagyunk Budapesten. Ezen kívül naponta 50-60 kiskereskedelmi egységbe szállítunk, a hajnali-reggeli órákban.

Termékeink minősége kiváló és bármilyen nagy volumen mellett is biztosítani tudjuk az azonos színvonalat. A gyártásnál maximálisan figyelembe vesszük vásárlóink elvárásait, az ő vevőkörük igényeinek megfelelően szállítjuk termékeinket szeletenként fóliával átcsomagolva, dobozba, fóliázott habtálcára csomagolva, fagyasztva, feliratozva, díszítve. Csomagolóanyagunkon feltüntetjük termékeink szavatossági idejét és kódszámmal látjuk el. Kiszállítás Budapest bármely pontjára, hétvégén is lehetséges.